j Spin Spa
Ab Tronic X2


Pret: 75 lei


Un spa la dumneavoastra acasa! Cu Spin Spa nu mai aveti nevoie de accesorii scumpe pentru a va reintinerii pielea si a va rasfata corpul. Beneficiati acum de toate avantajele spa-urilor cu ajutorul acestei minunate perii rotative!
Veti indeparta celulele moarte de pe tot corpul si veti recapata o piele catifelata si moale care va straluci de frumusete. Nu trebuie decat sa adaugati gelul de dus preferat si sa alegeti oricare dintre cele cinci perii care vor insoti acest aparat. Este usor de folosit si il puteti lua oriunde cu dumneavoastra. Veti primi in colet: peria pentru baie, peria micro dermo abraziva, un burete, peria pentru masaj peria cu piatra ponce.
Peria Spin Spa este un aparat profesional rezistent la apa cu perii si capete rotative detasabie.Ideala pentru un masaj revigorant sub dus si curatat corpul.
Datorita formei sale veti putea ajunge si in locurile mai greu accesibile: spate, partea inferioara a picioarelor...
Setul de dus Spin Spa vine impreuna cu 5 perii atasabile fiecare avand urmatoarele roluri:
- Perie Spin Spa pentru spalarea corpului.
- Burete rotativ - pentru spalarea zonelor delicate.
- Perie micro derma abraziva - pentru exfolierea tesutului mort.
- Perie cu piatra ponce - pentru curatarea tapilor.
- Perie pentru reducerea celulitei - perie moale in combinatie cu degete moi din material cauciucat pentru un masaj revigorant.
Pachetul contine:
- Perie Spin Spa.
- 5 capete detasabile pentru utilizari specifice.
- Saculet din plasa.
Pentru pielea matura, foloseste capul abraziv ca sa cureti celulele de piele moarta din cap pana in picioare si reda tinerea corpului tau. Sau foloseste buretele special pentru o exfoliere usoara si astfel iti mentii pielea stralucitoare in fiecare zi. Masajul usor facut cu dispozitivul special ajuta circulatia sangelui sa fie mai buna si te scapa de celulita.
Doar ia la indemana sapunul sau gelul de dus preferat si lasa ca Spin Spa Massager sa faca restul! Manerul foarte lung te ajuta sa ajungi pe spate si partea inferioara a picioarele cu usurinta. Acest aparat nu necesita instalare si are nevoie de 3 baterii AAA.
Avantaje:
• ai parte de tratament SPA in confortul casei tale
• iti reintinereste pielea
• curata pilea moarta de pe corp
• ofera pileii stralucire din cap pana in picioare
• imbunatateste circulatia si lupta impotriva celulitei
• relaxeaza muschii
• maner foarte lung pentru a ajunge usor pe spate si pe partea inferioara a picioarelor • rezistent la apa – il poti folosi in siguranta sub apa
Spinning Spa Massager transforma dusul zilnic intr-o terapie de Spa!
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes